!!! Aanpassing wedstrijdkalender !!!

Omwille van de corona maatregelen heeft het bestuur besloten om onze kalender op volgende wijze aan te passen.

Alle over en weer wedstrijden alsook alle avondwedstrijden van heel dit seizoen zijn geannuleerd. De grote koppelwedstrijd van Preston/De Pestvogel van zondag 21 Juni wordt verplaatst naar zondag 30 augustus.

De feederkoppel grote prijs Robby Fish wordt verplaatst naar 2021. Indien er vissers zijn die hierdoor graag hun inschrijvingsgeld terug willen gelieve dit te laten weten liefst via mail of sms-berichtje. visclubonsgenoegen@outlook.be

Gsm 0489 31 94 97 Eddy c. of 0468 33 34 08 Eddy J.

De grote prijs Jartic wordt verplaatst naar een latere datum indien mogelijk zeker nog dit seizoen.

Alle clubwedstrijden van dit seizoen worden geannuleerd en worden vervangen indien mogelijk door andere wedstrijden.

Kalender voor de maand juni: op de zondagen 14 21 en 28 juni zijn er wedstrijden enkel voor eigen leden met een maximum van 20 vissers per wedstrijd. Er wordt gevist in sectoren met zowel vaste stok en/of feeder (afwisselen toegestaan) op een maximumlengte van 16 meter.

Voor de veteranen zijn er wedstrijden op volgende donderdagen in de maand juni ook enkel voor eigen leden 18 en 25 juni. Voor deze wedstrijden is alleen vaste stok toegelaten.

De keuken blijft heel de maand juni dicht hou daar rekening mee.

Inschrijvingen voor deze wedstrijden zo snel mogelijk door middel van mail of sms bericht niet vergeten naam en datum te vermelden. visclubonsgenoegen@outlook.be

Gsm 0489 31 94 97 Eddy c. of 0468 33 34 08 Eddy J.

De kalender vanaf juli wordt blijft voorlopig en onder voorbehoud hetzelfde uitgezonderd de clubwedstrijden die worden gevist zoals eerder vermeld. Bij eventuele wijzigingen zullen wij jullie zo spoedig mogelijk inlichten.

ALGEMENE REGELS (Sport Vlaanderen)

Houd steeds 1,5 meter afstand van iedere persoon buiten je huishouden.

Probeer je gezicht niet aan te raken.

Sport niet en blijf thuis als je symptomen hebt die op COVID-19 kunnen wijzen, zoals een grieperig gevoel, koorts, hoesten, kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid. Ga pas weer sporten als het mag van je arts.

Sport ook niet als een huisgenoot symptomen heeft of positief getest heeft op het virus. Ga pas weer sporten als het mag van de arts.